AFIZONIA | QUÈ HI POTS TROBAR? - AFIZONIA
277
page,page-id-277,page-template-default,cookies-set,cookies-accepted,ajax_fade,page_not_loaded,

QUÈ HI POTS TROBAR?

QUÈ HI POTS TROBAR?

primeras edades

Primera edat

A Afizonia també s’hi pot aprendre a jugar. En les primeres edats en què tot és nou és molt important comptar amb les eines i els jocs adequatd amb què començar a divertir-se. Des de correpassadissos per explorar tots els racons fins a jocs per familiaritzar-se amb formes i colors.

 

juegos educativos

Jocs educatius

Educa posa el segell de qualitat a la nostra oferta de jocs educatius. Jocs amb què els més eptits aprenen conceptes bàsics com comptar, escriure, llegir, anglès… I també opcions per a nens i nenes més grans, com ara Conector i Educa Touch, perfectes per aprendre de manera divertida i lúdica sobre temàtiques tan diverses com geografia, lògica, animals, el cos humà…

18218

educa touch


 

juegos de imitacion

Jocs d’imitació

Perquè és molt important incentivar durant les primeres edats els jocs d’imitació i simbòlics per fomentar el desenvolupament de la creativitat, comptem amb una àmplia varietat d’opcions entre les quals hi han cuines, tocadors, centres mèdics i de bellesa, bancs de treball i tallers mecànics.

84828_01_med

87458_01_med

83008_01_med

87398_01_med

 

juegos de construccion

Jocs de construcció

Hi ha res millor per fomentar la creativitat, l’aprenentatge i la imaginació que els jocs de construcció? Construeix, desmunta i reconstrueix. Clàssics com nòries i muntanyes russes, dinosaures mecànics, vehicles, llençadors o una línia educativa basada en la metodologia STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics).


 

juegos artisticos

Jocs artístics

Pintar, dibuixar, retallar, enganxar, crear… Els jocs que fomenten la imaginació i la creativitat dels infants són bàscis per al seu creixement. Hi trobaràs les millors opcions de jocs amb els quals posar en pràctica tot això: pupitres, pissarres i els jocs més creatius per inventar i formar nines, accessoris, manualitats…

 

juegos de mesa

Jocs de taula

Socialitza, comparteix, competeix, disfruta, i riu! Els jocs de taula són ideals per compartir en família o amb amics. Ofereixen l’oportunitat perfecta per divertir-se i dedicar hores i hores a allò que millor fem els humans: jugar.

 

puzzles

Puzles

Per als amants dels trencaclosques, presentem una amplísima varietat de puzles: des dels més senzills per als petits basats en llicències d’èxit fins els reptes per a grans especialistes, com Vida Salvatge, el puzle amb més peces del món. Ni més ni menys que 33.600 peces formen aquest puzle que està exposat a Afizonia. En 3D, amb personatges coneguts, de cartró, de fusta, clàssics, il·lustrats, atrevits… tots els puzles possibles estan a Afizonia.

 

magia

Màgia

Què seria del món sense la màgia? Reservem un espai per a la màgia, on tot és possible! Els interessats per aquesta disciplina hi trobaran els jocs de Màgia Borras segons la quantitat de trucs inclosos (50, 100 i 150 trucs), opcions especialitzades en la màgia amb cartes, trucs amb llum o jocs amb els personatges Disney com a protagonistes.

 

 

yoyos y peonzas

Io-ios i baldufes

Mai passen de moda. Existeix una gran varietat de baldufes i io-ios dissenyats per adaptar-se a qualsevol tipus de jugador: des dels models d’iniciació per aprendre els primers trucs fins als creats per a autèntics experts.

dv888_red

beat-and-glow-OK

LOOP360-YOYO_blue

KALEIDOSCOPE-red2